Raision autovienti

Raision autovienti - suuri autoviejä


Sinun autosi on arvokas ulkomailla. Viemme autoja Lähi-Itään ja tarjoamme paremmin, kuin Afrikkaan viejät. Raision autovienti lähettää kuukausittain tavaraa ulkomaille. Meillä on varasto, toimisto ja asiamies Arabiemiraateissa. Autosi kunnolla ei ole väliä, myös rikkinäisestä autosta saadaan arvokkaita varaosia.


Olemme kiinnostuneita myös kuorma-autoista, trukeista, kaivureista ja muusta raskaasta tekniikasta. Suomessa vanhentunut kone on monessa maassa vielä arvokas ja käyttökelpoinen. Jos sinulla on nurkissa jokin vanha kone, tarjoa sitä meille ja voit muuttaa sen rahaksi.


Ole meihin yhteydessä ja tarjoa autoasi! Meillä auton liikennekäytöstä poisto, vakuutusten lopettaminen ja auton romutus käyvät helposti. Saat romutuspalkkioon oikeuttavan romutustodistuksen. Voimme noutaa autosi, jos se ei ole ajokunnossa.


Raisio Auto Export - A great exporter


We are exporting cars from Europe. Each month we send cars and parts to our clients in the Middle East. We have an office, a warehouse and a salesman in the United Arab Emirates.


We are always looking for new partners. If you want to sell your car to us, recieve spare parts from Finland or do other kind of business with us, please contact Amed Maraty.